Nu neaparat. Simptomele luxatiei sunt umflarea, durerea, imobilitatea articulatiei afectate si eventual deformarea membrului respectiv. Nu trebuie sa se invineteasca neaparat. Dar daca tu stii mai bine si zici ca "isi da drumul" stai acasa.
Tu nu poti sa-ti misti mana si nu crezi ca e ceva grav? Cel mai sigur e o luxatie si trebuie pusa la loc. Si doar medicul poate sa faca asta.
Pai daca era luxatie, cel mai sigur se invinetea.E doar umflata, dar am vazut ca ma lasa durere si incepe sa isi dea drumul.
Daca maine nu o sa imi revin complet, o sa merg la medic.Multumesc pentru ajutor.
Sa ne tii la curent. Spune-ne ce a fost, vreau sa stiu cat de departe a fost diagnosticul meu de cel real.
Nu neaparat. Simptomele luxatiei sunt umflarea, durerea, imobilitatea articulatiei afectate si eventual deformarea membrului respectiv. Nu trebuie sa se invineteasca neaparat. Dar daca tu stii mai bine si zici ca "isi da drumul" stai acasa.
Tin sa mentionez ca pe mine ma doare incheietura mainii, si din aceasta cauza nu o pot misca stanga dreapta, si am observat ca e si putin umflata.
Aparent,nu mai am nimic, imi pot misca mana lejer fara nici o problema.Doar ca acum vad ca s-a invinetit putin la incheietura.Umflata nu mai este.
RobyFast întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: