E anxietate măi, tu și cu inca o tipă, Lavinia parca.V-ați potrivi, doi anxioși
Btw, cred că ți s-a confirmat și răsconfirmat.
Du-te la psihoterapie și ai rezolvat.Bine,nu subit, dar e un pas înainte.
Sa vezi cand muncesti in fabrica si esti fata, se vezi glume acolo. Cel mai sanatos e sa te alaturi, azi fac glume despre tine, maine despre colegul si tot asa. Le intorci gluma si aia e.
Nu imi place munca de acolo deloc, asta e primul job care nu l am suportat pana acum fata de celelalte care le am avut
Dar asta nu e motiv sa nu fi sociabil si sa te indepartezi. Cu cat esti mai apropiat (colegial) de colegi cu atat e mai usor, mai schimbi o vorba, o parere si trece timpul mai repede.
Ba vere pui intrebarea asta incontinuu, nu mai zic ca spui asta cu anxiotatea de vreo 3-4 ani, intelege odata si pentru totdeauna ca sa treci peste ori te duci la psiholog ori nu-ti pasa de ce zic altii.Hai sa-ti zic despre mine eu am un nume de familie mai amuzant asa si cant am fost in scoala din clasa a 5 pana in a 8 am fost luat la misto in fiecare zi,in fiecare minut al fiecarei ore,iar dobitocul ala de profesor nu facea nimic decat sa rada si el la glumele alora, ce crezi ca s-a intamplat am auzit duma de atatea ori de m-am obisnuit cu ea si a inceput sa mi se rupa , dupa intamplarea asta n-a mai comentat nimeni, ideea de baza e asa. Oameni daca te iau la misto te iau ca sa vada daca merge si eu am realizat mai tarziu, daca tu pui botu si te superi aia logic ca o sa continue, in schimb daca vad ca te doare la pateu nimeni nu mai zice nimic.Am fost si eu ca tine anxios dar mi s-a dus pentru ca mereu ma gandeam asa : azi am de spus o poezie toata clasa o sa rada de mine si ce vezi aia se intampla, odata de 2 ori de 3 ori dupa mi-am dat seama ba si daca rad astia ce *** si cand iti dai seama ca nu ti se intampla nimic esti cel mai puternic.Alt exemplu in acelasi timp eram si gras pentru ca din cauza bullyingului asta ma refugiam in mancare si m-a pus ala de sport sa fac flotari si n-am fost ba in stare sa fac 1 iar o gagica a fost in stare sa faca mai multe ca mine si toti au ras de mine, dupa ziua aia mi-am bagat picioarele am venit acasa si am inceput sa fac singur flotari pana am inceput sa pot face, am slabit si data viitoare cand md-a pus mortu ala sa fac flotari am facut 30 de flotari facusem cele mai multe din clasa la vremea aia eram pe clasa a 8, dupa asta mi-am castigat respectu, ca sa-ti faci o idee am avut norocu ca la liceu sa pic in clasa cu un boschet care imi dadea bullyng in generala, in prima zi ma luase ala cu ce faci ba, asa tare ca el credea ca mai sunt ca in generala, dar teapa ca nu mai aveam frica de ce zic x sau y si l-am luat cu ce vrei bai pl, ala care ma intimidase 4 ani era **** pe el ca o sa-l bat deci ca sa intelegi lumea face misto de tine daca te vad ca esti moale,daca incepi sa fi cu tupeu sa mergi cu capu ridicat cu pieptu in fata nu mai latra unu. Vrei sa nu rada lumea de tine? Ok maine trezeste-te du-te la baie fa un dus cu apa rece,nu calda,rece,apa rece iti da adrenalina aia de care ai nevoie,(cand ai adrenalina in corp nu iti e frica de parerile altora), baga o serie de flotari inainte sa pleci, baga o melodie care te face sa te simti puternic, ascult-o pe repeat pana la servici, apoi du-te saluta-ti toti colegii. Du-te cu capu ridica cu pieptu in fata si zic, Salut baietii cum merge treaba? Intelegi ce zic? Daca te duci asa nimeni n-o sa rada de tine. Daca te duci cu capu plecat si zici buna ziua..cu vocea joasa normal ca aia o sa te ia la pl ca na.