| AndreiPopovici6969 a întrebat:

Salut! Care ar putea fi lista simptomelor unei inimi nesănătoase?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Baiete, lasa bolilele ca-ti creezi numai probelem imaginare. Bucura-te de viata si prieteni, de soare si fete, invatat sa traiesti nu sa cauti boli pe care sa ti le atribuii.

Tu NU ai nimic la inima, asta este dovedit medical cu analize! Ai mai scris despre asta si ti-am spus si eu si medicii la care ai fost NU ai probleme la inima!

Hai, ia o pauza de la boli, ca esti mult prea tanar si sanatos ca sa inventezi boli imaginare.

| Violleta2022 a răspuns:

Ce importanta are?

Ca tu ai o inima super sanatoasa, deci nu ar trebui sa te inttereseze asta!

| Freya1 a răspuns:

Sunt destule și multe dintre ele nu ai cum sa le depistezi tu singur pentru ca nu se manifesta neapărat.

În general e bine sa mergi regulat la un control,măcar pentru un ekg mai ales dacă ai o vârstă sau ești fumător,consumator de cofeina etc.
Mai poți sa faci un control dacă cumva întâmpini dureri în piept, tahicardie (bătăi mai accelerate), puls crescut, tensiune mare sau prea mica. Poti chiar sa vizitezi un medic dacă cumva te neliniștește ideea ca ai avea o problema cu inima.
În general se poate sa nu ai nimic, dar nu e bine sa stai mereu cu teama ca ai ceva pentru ca atunci chiar poți sa îți declanșezi ceva.

| gabicoo a răspuns:

Băutură, tutun, fast-food, nopți pierdute, etnobotanice, etc.

| Furnicuta000 a răspuns (pentru gabicoo):

Ma bucur ca bautura e un simptom laughing

| gabicoo a răspuns (pentru Furnicuta000):

Să știi că, contrar părerii majorității specialiștilor, femeile nu se încadrează în listă! Deci ai voie!
winking

| Anonimul151 a răspuns:

Există o listă a simptomelor care e destul de mare. În general, pe listă se află toate viciile, cum ar fi: Fumatul, Drogurile, băuturile alcoolice, băuturile răcoritoare pot afecta inima într un anumit fel, și multe altele. Pe listă se află și fast-foodurile. Si cum am spus, toate celelalte vicii.

| AndreiPopovici6969 explică (pentru Anonimul151):

Daca am 15 ani, nefumător, nu beau, fac spor, am analizele de sânge perfecte, ar trebui sa-mi fac griji? Deoarece am pulsul mărit și îmi fac griji. Țin sa menționez ca sunt o fire puțin anxioasa, overthinker.

| Anonimul151 a răspuns (pentru AndreiPopovici6969):

Dacă nu ai aceste vicii, nu trebuie să îți faci griji de loc. Mai ales că analizele sunt bune. La fiecare persoana uneori, pulsul este mărit. Asta, nu e ceva grav. Nu trebuie să îți faci griji.

Anxietatea, nu prea are legătură cu bolile legate de inimă.

Și eu am anxietate, însă nu îmi afectează cel putin încă cu ceva inima, și la fel și eu am 16 ani. Deci...

Nu ar trebui să te mai îngrijorezi. Nu ai nimic grav. Stai liniștit.

| AndreiPopovici6969 explică (pentru Anonimul151):

E posibil sa am pulsul mărit datorita fricii? Anxietății? În urma cu ceva zile am citit despre moartea subita sI tot timpul ma gândesc acum

| Anonimul151 a răspuns (pentru AndreiPopovici6969):

Nu. Cum am spus. Nu are treabă anxietatea cu inima.

Nu mai citi, aceste lucruri, pentru că de aceea pulsul ți se mărește.

Mai bine citește alte lucruri, dar nu lucruri de acest gen. Pentru că atunci nu mai e ok.

Chiar nu merita sa citești așa ceva. Și nici sa nu te mai gândești. Trebuie sa îți ocupi mintea cu lucri, bune, pozitive.

Pentru că dacă citești aceste lucruri, negative, în viitor poate apărea depresia. Mai ales că ai și anxietate.

Sfatul meu, e sa stai liniștit. Cum am mai spus.

Întrebări similare