Depinde...daca ai stomacul gol este vorba de acid gastric care urca spre cavitatea bucala. Sunt mai multe cauze. Cel mai probabil datorita faptului ca ai sat aplecat/a. In orice caz e bine sa consulti un medic. Secretia de acid gastric in exces nu e ceva pozitiv. Poate si un nutritionist. Dereglarile de acest fel sunt, de multe ori, datorate unei alimentatii dezechilibrate.
E echilibrată, fac sport, doar ca ieri am consumat si 200g slaninuta de porc (am fost la țară) . Si da; nu mănânc dimineață, nu-mi priește.
Cum scria cineva mai sus, consumul laptelui poate fi unul din factori...in anumite conditii.
beau zilnic 1l.
O lingurita de bicarbonat de potasiu zilnic face minuni. E bun aproape pentru orice.
Sa inteleg ca am vreo boala ceva sau început de ceva?
Nu neaparat. insa, dupa cum am mai spus : CONSULTA UN MEDIC.
cauzele pot fi multiple. imi trebuie anamneza sa pot pune un diagnostic si nici acela inaintea unui consult general. si asta nu se face online.
Laptele îți provoacă acea aciditate de care pomenești! Seara la culcare n-ar strica să iei niște anti-acide, și dimineața, pentru a ameliora această supărătoare aciditate neplăcută! Dicarbocalm!
Beau cam 1-1, 5l pe zi. De la el sa fie?