anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt cele mai bune vitamine? Funta-Vot Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

Supradyn, Vitamax...

14 răspunsuri:
| Just4Joker a răspuns:

Vitamina a si c.
Sunt medic, bafta!

| ChrissD a răspuns:

Vitamaina C cu laptisor de matca.Si mai sunt niste vitamine care se dizolva in apa.

| Esperança a răspuns:

Toate vitaminele sunt bune, pentru ca toate au cate un rol. De exemplu pe timp de iarna e recomandata vitamina C deoarece iti intareste sistemul imunitar!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Care sunt cele mai bune vitamine? Recomandati-mi niste vitamine foarte puternice, care isi fac efectu' repede(si pe care le gasesc la farmacie, (nu pe nu stiu ce site din nu stiu ce tara). Multumesc!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cele din fructe și legume, sunt cele mai naturale.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Legiuitoarea):

Buna! eu nu prea mananc multe fructe in general.

| trăncănici a răspuns:

Toate! Le iei din legume,fructe, carne, nicidecum din pastile!

| Esperança a răspuns (pentru Just4Joker):

Medic si esti clasa a vi-a. interesant thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Esperança):

Stiu ca minte vrea sa primeasca funtita dar nu o merita, sa mai astepte daca este doctorlaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Esperança):

Multumesc!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru anonim_4396):

Bună.
Atunci învață să consumi și fructe, sunt sănătate curată!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Legiuitoarea):

Stiu ca sunt sanatate curata dar fructele, vitamine, legume etc. toate impreuna sunt o bariera de scut din otel antigripa. mersi de comentariu!

| traveler a răspuns:

Cele naturale, nu cele produse in laboratoare acelea se cheama de sinteza.Asa ca manaca fructe, stai la soare, (asa faci vitamina D) si ajuta la asimilarea celorlalte vitamine in corp.Consuma sucuri naturale din fructe eco, cumperi fructe si le storci in mixer, blender etc.La piata verifica sa nu fie turcesti, siriene iti dai seama ca sunt modificate genetic prin faptul ca un mar are 1 kg, fructele sunt enorme etc.De asemenea carnea de peste, ouale de prepelita etc.Sunt o multime de modalitati prin care iti poti procura vitaminele natural. Cele sintetice(pastilele) stii proverbul :Unde dai si unde crapa, ma refer strict la pastile pot produce efecte secundare. Citeste mult revista Formula AS, o gasesti pe net moca si acolo ai sa fii placut surprinsa ce de sfaturi vei gasi.O seara buna.

| MotorheadEngland a răspuns:

Cele mai bune, complexe si puternice vitamine sunt Double X( www.premiumvitae.com/nutrilite-double-x/). Contin toate vitaminele, fitonutrientii si mineralele necesare organismului. Ti le recomand cu incredere pentru ca sunt naturale, sigure, fara efecte adverse. Consider ca nu au rival pe piata.

O alta varianta foarte buna, dar mai ieftina este Daily ( www.premiumvitae.com/nutrilite-daily30/ ). Aceste vitamine sunt obtinute din plante ecologice si sunt foarte apreciate la nivel mondial.

Întrebări similare