In primul rand felicitari pentru vointa ta!
Incearca sa-ti gasesti o alta ocupatie care sa te distraga de la aceasta dorinta. Fa ceva productiv, fa sport, scrie, citeste, vizioneaza un film sau asculta muzica.Sau iesi pur si simplu la o plimbare.
Pofta va disparea usor usor. Acorda-ti putin timp si fii puternic!
Eu am fumat mult mai mult timp. Acum as da orice sa nu fi facut aceasta imensa greseala. Din punct de vedere al rezistentei ma resimt imediat cum depun un efort mai intens si de mai lunga durata. Lasa-te pana nu e tarziu. Sanatate!
Eu zic sa te lasi cat mai repede posibil. Nu e bun acest viciu. Tata, tot asa a fumat in tinerete si s-a lasat evident dupa ce obosea la munca. Acum, si-a revenit. A avut vointa. Asa si tu!
M-am lasat de 4 ani.
Imi vine sa fumez in fiecare zi.
Dar am decis sa nu mai fumez.
Eu comand in corpul meu, nu las orice viciu de rahat sa ma subjuge.
Daca ai palpitatii si obosesti repede, poti sa ai si probleme cu inima. Fumatul este daunator dar cel mai mult plamanilor. Este bine ca vrei sa scapi de acest viciu deoarece pentru unii poate fi nociv. Problema cea mai mare este ca odata ce incepi sa fumezi, devii dependent pentru ca este ca un drog. Oricine poate renunta la fumat, trebuie doar sa ai ambitie si vointa. Sunt o gramada de metode aparute pe piata care te-ar putea ajuta sau chiar si centre specializate pentru problema aceasta. Intereseaza-te la farmacie de anumite produse care te-ar putea ajuta.