| anonim1008 a întrebat:

Cateodata cand expir ma doare inima ca si cum mar apasa sau ceva de genul (nu ma inteapa) ce as putea sa am? am avut o lipsa de calciu recent... oare nu se oxigeneaza cum trebuie sau care e problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| lacrima15 a răspuns:

În cazul în care înţepăturile de inimă sunt provocate de spasmofilie sau de atacuri de panică, se va trata lipsa de calciu şi de magneziu, minerale necesare unei contracţii normale a muşchiului inimii.

De asemenea, înţepăturile de inimă pot fi simptome ale bolilor endocrine, în special hipertiroidie, dar şi ale bolilor pulmonare, precum pneumoniile, bronşitele şi bronhopneumoniile. Aceste afecţiuni nu trebuie neglijate, întrucât pot degenera în miocardită, inflamaţie a muşchiului inimii care, netratată corect, poate duce la insuficienţă cardiacă. Si da asta e de la calciu! Si eu fac cadere de calciu dar mi-au dat niste medicamente osteocare.e foarte bun!: * sper ca te-am ajutat! Du-te la medic!

| doctoressa a răspuns:

Cel mai probabil simptomele tale sunt date de o afectiune a peretului toracic sau a plamanilor. Ar fi bine sa consulti un medic. http://www.i-medic.ro/simptome/durere-toracica-legatura-cu-respiratia