Lapte, oua, branza. Uite si altele: http://www.sanatatebio.ro/11-alimente-cu-un-continut-bogat-de-calciu/
Oua fierte, carne, branza, lapte, piept de pui, legume in general lactatee.Bafta! Fundita?
Branza, iaurt, spanac, brocoli, nuci, seminte de susan, migdale, galbenus de ou, smantana, fasole alba, frunze de patrunjel. Iar daca ai nevoie de supliment de calciu poti face un macerat de coaja de oua care este foarte bogat in calciu.
Acesta se prepara asa : Coji de oua, spalate bine, indepartezi pielita din interior, le lasi la uscat, le pisezi bine, le dai prin masina de rasnit cafea. peste praful obtinut, de ex ai 5 lingurite de praf, pui peste el 5 lingurite de miere de albine, amesteci pui intr-un borcanel inchis ermetic, lasi la macerat o saptamana dupa care poti administra cate o lingurita in fiecare dimineata inainte de micul dejun.
DomnulMuratura99 întreabă: