| Cob a întrebat:

Salut, ce as putea face pentru sternul iesit in afara? Inafara de operatie, deocarece este costisitoare si am auzit ca pot sa-l readuc la normal si prin alte metode.Mersii mult.happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Geordan a răspuns:

Salut "Cob", in functie de cati ani ai poti avea rezultate mai bune sau mai slabe! Cum? Prin miscare! Mergi la un cabinet de KINETOTERAPIE, si afla exact ce exercitii trebuiesc facute, faci cateva exercitii acolo si dupa ce le inveti le faci acasa! Ai sa vezi ca poti avea rezultate fantastice!
Bafta si multa Sanatate!

| Cob explică (pentru Geordan):

Pai am 17 proaspat facuti. Acum termin cu treburile la liceu ca-i o perioada mai tensinata si am sa vad sa merg. Am facut cam 4 ani de inot dar s-a dus doar cam jumatate din ce a fost, Mersii mult oricum!big grin

1 răspuns: