Un control medical pentru a depista cauza! Evita stresul si bauturile energizante! Bea ceai de paducel!
Acele tremurături de mâini arată ca ai ceva pe sistem nervos.Iar frica vine de la boli cardiologice. părerea mea este să mergi la medic.
Iti tremura cumva si buzele, sau se inclesteaza un pic gura? E posibil sa ai lipsa de calciu foarte mare.
Oricum, tot un medic iti este cel mai de folos.
Mergi la medicul de familie si ia o trimitere la Neurologie. Acolo vei afla din ce cauza sunt tremuraturile astea si cum se pot trata. E foarte posibil ca neurologul sa-ti recomande cateva investigatii, asa ar fi normal.
Buna,poate fi din multe cauze, dar numai medicul dupa ce te consulta iti poate spune ce ai, nu e normal sa ti se intample asa poate este pe sistem nervos zic eu, dar este mult mai bine sa mergi la un medic!
Du-te la un medic! El/Ea o sa-ti spuna mai multe!
Stiu ca, tremuratul mainilor vine de la sistemul nervos!
Buna,nu mai ezita si mergi la doctor; trebuie un control de specialitate; cu cat mai repede cu atat mai bine.
Parerea mea e sa mergi la un medic pentru ca nu e normal sa fie asa! Daca stai acasa nu aflii niciodata cauza. Probabil si de la nervi sau stres tremura mainile dar mai sigur e sa mergi la medic sa iti spuna cu exactitate ce ai.
O zi frumoasa iti doresc si multa sanatate!
Elelena65 întreabă: