| hedol a întrebat:

Salut, ce as putea sa fac sa ma ingras? Am 1.82 si undeva la 60 de kilograme

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mancarea este singura solutie de ingrasare, sa mananci cantitate dubla sau tripla de mancare, fata de cat mananci acum, fiindca acum amanci foarte putine calorii daca nu iei in greutate.

| doctorandus a răspuns:

Deocamdata nu trebuie sa faci nimic. Daca esti tanar te ingrasi dupa ce trec 10-20 ani.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

De exemplu, pentru un BMI optim ar trebui sa te ingrasi cu 1.3 kg, ceea ce e destul de putin si oricum te vei ingrasa cu timpul.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru doctorandus):

Nu stiu cine a scos duma cu BMI-ul generalizat, ca sub 70 de kile la inaltimea lui e anorexic de-acum... Eu la 1.87 cand vad prin aplicatii de-astea cu BMI ca imi zic ca ideal ar trebui sa am vreo 73 mor de ris. Ideal ma simt si arat pe la 82-83. Asta fara sa fac eu stiu ce bulking. Doar biciclesc si mai fac ceva cardio pe linga. Sau flotari. tongue

| Cinic a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

De acord! M-am uitat la multiplu campion mondial demeter jhonson. 1. 60cm si 60 kg in competitie si 63 kg in afara competitiei. Si ala este ripped asf. Eu la 1.65 cm cel mai bine arat si ma simt la 68kg ( fara burta, fara man boobs ) chat gpt mi-a spus ca ar trebui sa am minim 60 kg si maxim 70. Dar la ibm mi-a calculat 55kg. Las-o naiba astia te vor rahitic laughing

| Mosotti a răspuns:

Pe langa ce mananci acum, mananca o 200 g de alune zilnic si vei lua lunar 4, 5-5 kg. Dar nu reduci din mancarea ce o mananci! Am zis alune ca alea nu au e-uri, nu au zahar si altele, au grasimi sanatoase.

Imparti in 3-4 transe pe zi si nu simti, le mesteci f bine insa.

| wildthing a răspuns:

Bucura-te ca nu poti sa te ingrasi! Sunt unii/unele care trebuie sa fie atenti/atente la orice mananca, pentru a nu se ingrasa. Aia au cu adevarat o problema, nu tu.
Oricum nu vrei sa te ingrasi, ci vrei masa musculara, deci du-te la sala. Esti ectomorf, deci daca nu iei suplimente vei avea o crestere foarte lenta, dar te sfatuiesc sa nu iei nimic, Nu-ti da peste cap metabolismul. E mult mai importanta sanatatea si posibilitatea de a manca orice vrei tu, oricand vrei tu, decat avea 42 in brat.winking Cu munca si rabdare, iti vei construi un corp armonios...mai subtitel decat al altora, dar tot placut ochiului.

| Mosotti a răspuns (pentru wildthing):

Mananca putin, de aia nu se ingrasa, altfel pune, i-am spus cum se face. Nu a specificat ca vrea masa musculara, vrea sa fie mai legat, nu e nevoie neaparat de masa pentru asta.

Grasimea are si ea sens, da forma corpului daca nu e in plus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa mananci, dar daca nu îți place și te descurci cu atât cât mananci și nu îți trebuie mai multa energie și nu ai pofta, nu te duci in diverse locuri, cum ar fi călătorii în străinătate și restaurante noi in fiecare zi

| Kufu95 a răspuns:

Mâncarea cu mai multă grăsime, altă soluție nu ai.