| BezeaToxica a întrebat:

Ce contine laptele de vaca? De cand eram mic am baut cel putin o cana de lapte pe zi(lapte natural, de la vaca) si vreau sa stiu daca mi-a ajutat/inrautatit organismul.
Vreau sa stiu care sunt defectele laptelui. laughing
Va intreb deoarece am 16 ani, sunt baiat si sunt foarte slabut. Am 40kg si 1, 60 cm.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este indicat sa-l consumi frecvent. Citeste acest articol:
http://viataverdeviu.ro/laptele-aliment-miracol-sau-otrava/

| MunteanuIoan a răspuns:

... Nu prea are rost intrebare asta. Acum, daca-ti amintesti ca pe la 4 ani ai mancat sa zicem ceva mai rece si acum te doare-n gat te gandesti la intapmlarea aia. Parca ati muri. Dac a eu iti zic ca ai cancer de burta ( laughing ) de la lapte tu te duci la medic? Hai sa fim seriosi. Si in legatura cu intrebarea, laptele este benefic organismului (cel putin asa stiu eu, pana nu se gaseste un Einstein sa spuna ca iti omoara neuronii sau ceva de genuwinking ) pentru ca are calciu. Si in legatura cu greutatea, esti cam slab, ce sa zic. Probabil ai arderile rapide si nu poti sa te-ngrasi sau mananci prea putin happy