Bună.
Se tratează cu antivirale nu cu antibiotic a a ta răceală.
Algocalminul se administrează cu scopul de a calma și a scădea temperatura.
Echinacea, spirulină, imunostimulator.
Pa, pa.
Algocalminul nu este antibiotic, este antialgic, adica reduce durerea. Eu iti recomand Fervex pentru adulti, sunt plicuri care se dizolva in ceai, contin Paracetamol, Vitamina C si Efedrina care desfunda nasul.
Inghite un pahar de vin fiert cu piper, pe urma te bagi la somn, cand te trezesti o sa fi ca noua. In prealabil poti face o inhalatie cu ceai de musetel sau menta.
Fa o inhalatie de apa fiarta cu sare mare in ea pai ia un paracetamol sau algocalmin te bagi in pat sub plapuma sau patura si te pui pe somn e important sa ai ceva si pe cap ca sa transpiri la greu sa iasa toata raceala din tine intr-o zi 2 esti ca noua .
Ia si uh de la farmacie Klacid si Coldrex ca st bune si costa putin aproximativ 10-15 lei pentru 3 zile si o sa-ti treaca!
Multa Sanatate!
Mie imi trece imediat raceala cu un plic de theraflu! incearca poate functioneaza si la tine!
Poti sa bei un pahar mic cu palinca si putin piper an palinca mie mi-a trecut asa si daca vrei sunt la farmacie COLDREX MaxGrip Lemon ´plus vitamina c e foarte bun sincer ati zic ati trece an doua zile dupa coldrex si e ceai. sper sa te ajute. pa