| Adyiasi96 a întrebat:

Salut,
Ce medicamente fara reteta pot gasi la farmacie pentru somn, altele decat melatonina (care nu prea isi face efectul asupra mea)?
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Valeriana

| Brizbriz a răspuns:

NICI UNA
am aceeasi problema, la marmacie capeti NUMAI... TAMPENII AMARATE naturiste fara nici un efect, si cam atat

| Brizbriz a răspuns:

"acum o oră | A1ina a răspuns:
Somnul e un proces fiziologic normal. Nu e bine să îl forțezi cu medicamente"

PE BUNE?!? CATI ANI AI?!?

se pare ca nu ma ignora degeaba, e TOTAL PE DINAFARA dar se baga ca musca in lapte, iar eu sunt alergic la prostie

bun venit pe pamant, aici avem
https://dexonline.ro/definitie/somnifer

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred că există daca insomnia e cronică decât de la psihiatru

| tonyc7 a răspuns:

E unul care i se tot face reclama zilele astea... Somno- (si nu mai stiu cum). Deci ceva cu,, somno".

| Editocroci a răspuns:

Somnul e un proces fiziologic normal. Nu e bine să îl forțezi cu medicamente. Mai bine fă un duș aproape fierbinte, citește ceva ce îți place, bea un pahar de lapte cald și mănâncă o banană. Laptele și banana au substanțe care te ajută să adormi.
Și nu în ultimul rând să nu ai nici un ecran ( fie de TV, de calculator sau telefon) deschis nici lumină. Ca să adormi trebuie să fie întuneric.