| traiant a întrebat:

Ce parere aveti de infiintarea unei Clinici Medicale Private, relativ mica, intr-un mediu rural, sa spunem cam la 20 km de oras? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai bine inteles ceva ar merge odata ce e conrtacost.adica daca ai pune vizita la doctor 10 lei ar fi ok dar daca ar fi mai scumpa oamenii nu cred ca ar mai merge iar daca veniturile tale sunt consistente ai putea face si o farmacie tot in spital pentru ca persoana cand ar merge sa o consulte doctorul ar primi reteta si pana va ajunge in oras sa cumpere tratamentul na ar fi cam mult (ai spus 20 km) si daca tot se duce la oras sa cumpere tratamentul sar duce tot la spital in oras deci eu iti sugerez daca faci spitalul sa infiintezi prin zona si farmacia! bafta multa si scuze ortografia dar m-am grabitlaughingwave inca odata bafta

2 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu pot să am decât o părere bună. Orice Clinică în plus este binevenită.

| traiant explică:

Ma refeream ca si afacere. crezi ca ar merge?