Salut. Vezi ca esti disperat de asa ceva si faci o mare prostie.
Lasa ma corpul asa si nu mai baga in tine tamoeniile elea de pastile. Eu am 62 kg si 1.85 la 21 de ani. Termina cu tampeniile estea.
Tu ai corpul cu ardere iute de aceea esti asa.
Te vei ingrasa tu stai calm
Lasa sa se intample singur lucrul asta.
La 15 ani tu cum erai? Mie nu imi place cum arat... Sunt inalt si slab, foarte slab
Stai calm. Lasa corpul sa faca ce stie el. Daca esti in parametri normali si ai toate vitaminele.
La fel am fost de cand ma stiu.
Daca tu crezi ca la 1.85 si 62 de kg arăți ok, te inseli amarnic, amice! Pai la greutatea aia te face unul KO dintr-un singur capac ca sa nu mai zic ca fug toate femeile de tine! Pune naiba mâna si mănâncă ca in ziua de azi te ia toată lumea la mișto daca te bate vantul pe stradă!
Daca esti in surplus de calorii n-ai cum sa nu te ingrasi, mai greu e cu pofta de mancare, daca nu ai, de aia ar trebui sa te interesezi.
Pentru ca pari a fi in limite normale poate un usor surplus de alimente combinat cu exercitii fizice ar fi suficient. Preparatele le recomanda medicul. Vitaminele nu au de a face cu greutatea in mod direct.
http://www.smartbmicalculator.com/......esult.html
Se vor vedea rezultate daca manaci mancare gatita, vitaminele pentru ingrasat nu sunt atat de bune, toata lumea stie asta.Deci mananca orice iti place, mai ales acum ca vin sarbatorile, ai ocazia sa mananci bine, si sa te ingrasi un pic.Succes.
Vlalslsl întreabă: