| anonym012 a întrebat:

Ce parere aveti despre doctorii Fery Stoica (Radiolog Gamma Knife) si Alexandru Tascu de la spitalul Bagdasar-Arseni? Tatal meu are un meningiom mai mic de 3cm insa este situat deasupra centrului vorbirii, deci operatia nu este o solutie. As dori sa incercam Gamma Knife, insa daca a trecut cineva pe la domnii doctori sa imi spuna parerea. Sunt foarte ingrijorat deoarece medicii in ziua de azi in Romania nu mai fac nimic pentru a ajuta pacientii si nu vreau sa mergem la 2 neinteresati care sa ceara mita si dupa sa nu mai miste un deget!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| InaLeaf a răspuns:

Nu sunt de acord cu afirmatia ta, despre medici, cred ca generalizezi.
Tatal tau prezinta semne si simptome? Meningioamele sunt de cele mai multe ori benigne si se pot doar monitoriza.
Mare atentie, daca acesti domni refuza un tratament, inseamna ca nu o considera necesara, nu neaparat ca sunt niste ignoranti si spagari. happy

| anonym012 explică (pentru InaLeaf):

Am facut interventia neinvaziva gamma knife si acum ma rog sa functioneze si astept pana la urmatoarea examinare din noiembrie. Cat despre medici, cei 2 mentionati, dr Tascu a sugerat aceasta interventie gamma knife mai devreme insa doctorul era in concediu, cand a revenit meningiomul crescuse de la 1, 8/2, 2 la 2/2, 4. Iar dr Tascu a refuzat interventia chirurgicala pentru ca se afla fix pe centrul vorbirii. Eu acum sper sa functioneze si sa nu mai necesite nimic altceva. De la interventie a avut o singura criza a 2 zii, insa era foarte obosit. Cum am spus ma rog sa fie bine de acum inainte, sanatate!