| Sawarekh a întrebat:

Salut, ce parere aveti despre oamenii cu probleme de handicap, ar trebui sa faca copii sau nu?

Eu personal, pot spune ca am o mica problema cu dantura, e un pic stramba, si m-am nascut si cu cifoza-scolioza( intre timp s-a rezolvat insa, sunt sigur ca a ramas in adn )

In momentul de fata, sunt dispus sa nu fac niciodata copii, dar oamenii crestini imi atrag atentia ca este pacat acest lucuru, de ce este pacat ca nu vreau ca copii mei sa se chinuie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce spui tu nici măcar nu e un handicap.

Creștinii zic multe. Pentru unii nici să te speli e complet acceptabil pentru că e păcat.

Cât despre defecte genetice. Da sunt oameni care au ales să nu facă copii pentru că suferă de boli genetice grave nu ce ai scris tu

| Mosotti a răspuns:

Cei cu handicapuri nu trebuie sa faca copii, nu e nici un pacat ca sa nu vrei sa faci copii sa ii chinui daca preiau handicapuri.

Religia stii ca e o vrejeala pentru prostit fraierii, e totul o iluzie proasta.
De ce ar fi pacat sa nu faci si nu ar fi pacat sa ii chinui?! E aberatie, nu are nici o logica.

Crestinii aia nu-s asa de luminati sa se prinda ca religia e vrajeala. Deci nu te lua dupa ei.
Pacat e sa faci rau, deci sa-i chinui e pacat. Nu sa nu faci copii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai nici un handicap, ești o persoană normală.

| Ilovedinero a răspuns:

Nu este păcat.Da, Dumnezeu a lăsat bărbat si femeie sa ne inmultim insă, dacă tu te-ai chinuit să scapi de problemele fizice si crezi că si copilul tău va fi deranjat nu are rost.Eu nu am nicio părere despre cei cu handicap.Mă bucur că sunt sănătoasă insă nu mi se pare că sunt cu nimic mai presus decât un om cu dizabilităti. Până la urmă nu este vina nimănui că s-a născut intr-un anumit fel

| Davyduchiha2001 a răspuns:

În primul rând odată ce îți pui nădejdea în Domnul sa crezi că, copiii tăi o să fie sănătoși și dacă Domnul îngăduie ca un copil sa se nască nu poți să oprești Voia Lui. Sa ști ca un copil vine cu binecuvântările lui, Dumnezeu îl ocrotește, se îngrijește de nevoile voastre și a le copilului. eu te sfătuiesc să te încrezi în Domnul căci cei ce se incred in Domnul nu vor fi dați de rușine, fi binecuvântat de Dumnezeu!