Bună.
În primul rând trebuie să te vadă medicul, nu iei tu pastile cum vrei.
Repetă de multe ori cu voce tare și cât mai logic.
Pa, pa.
Nu există pastile pentru a învăța mai ușor. Există pastile pentru memorie sau care te ajută să-ți concentrezi atenția. Tu ai 12 ani și mă îndoiesc că ai vreo problemă în vreuna din privințele astea. În plus, la vârsta asta nu iei pastile pentru că ți se pare ție că ai învăța mai ușor așa și învățatul oricum nu e ușor. Găsește o strategie prin care să înțelegi ceea ce citești, nu doar să citești și să memorezi superficial (să tocești). Pentru asta nu există pastile. Fă-ți scheme, rezumate, desene sau citește cu voce tare, ca și cum ți-ai explica ție însuți/însăți lecția. Observă prin ce metodă dintre astea (sau dintre altele pe care le găsești tu) înveți mai ușor și folosește-o și de acum înainte.
Poti lua vitamine si lecitina. http://www.i-medic.ro/medicamente/lecitina-granule-20
Eu iti recomand o plimbare in aer liber inainte de a invata, lasi telefon, pc, laptop pe modulk INCHIS, o alimentatie sanatoasa si cred ca iti va fi mai bine. nu ai ce cauta la doctor la varsta asta, nu ai ce lua medicamente la varsta asta. mult spor la invatat.
alll3xandra întreabă:
Anonim2113 întreabă: