anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce pot face inlegatura cu cosurile de pe fata? Nu am multe dar in zona tamplelor si a barbiei am cateva. Imi puteti spune cateva remedii pentru acestea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Elena9328 a răspuns:

Pasta de dinți. E bun sa te speli și cu Dove pe față (mie îmi merge și nu am coșuri, doar pistrui) și nu rupe coșurile că rămân semne.

| Kyttynna a răspuns:

Foloseste crema Cutaden. O gasesti la farmacie. Mie mi- a recomandat-o cosmeticiana mea impotriva cosurilor si e ok. E si putin nuantatoare.

| Iuliana2018 a răspuns:

Încearcă să îți menții tenul cât de curat poți și vei vedea că dacă îl hidratezi constant coșurile vor dispărea de la sine relativ repede.

| Dragus_Bogdan_2002 a răspuns:

Te poți da cu puțin spirt sau sa te speli cu tărâțe

| Andryrth14 a răspuns:

Uite hai sa ti dau un sfat. Si eu sunt adolescenta, iar cand aveam 13 ani aveam fata explodata de cosuri. Acum mai am doar cateva. Mai bine ai astepta sa ti treaca, chiar daca nu e placut, pentru ca unele remedii iti pot distruge fata

| Deniz-cidem_Cornea_1972 a răspuns:

Date cu o solutie farst