anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce pot face nu mai stiu cum sa-mi tratez cosurile pe fata am incercat argila pe fata dupa care imi aparea ci mai multe apoi mi-am luat skinoren care nu mi-a fost de folos am mai folosit cremuri naturiste dar nu au nici un folos. Poate cineva a reusit sa le trateze cu ceva... AJUTOOOR!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| lovemusic90 a răspuns:

Cel mai bine este sa te duci la un dermatolog, sa iti prescrie o crema speciala pentru tipul tau de ten. Degeaba te dai tu cu skinoren daca acela este pentru alt tip de ten. Nu o sa iti treaca niciodata. Asta e cea mai buna solutie, ai incredere

| 孫燕姿 a răspuns:

Stiu cum e. demacheaza-te in fiecare seara, chiar daca nu folosesti machiaj. demachiantul curata tenul de impuritati si praful adunat de peste zi. masca cu argila se aplica de 2 ori pe saptamana, dupa ce te-ai demachiat. rezultatele se vor vedea in timp, daca ai nevoie de ceva suplimentar, iti recomand produsele de la sensiblu, te poti baza cu incredere pe ele.

| danielaxyz a răspuns:

Eu folosesc de un an jumate, crema cu extract de melc de la Herbagen, nu mai am cosuri dar o s-o folosesc in continuare

| Cryshhtian a răspuns:

Eu am fost la dermatolog si mi s-a dat zynerit, dar nu mi-au trecut de tot, apoi am folosit un sapun de fata luat de la farmacie pentru curatare si am folosit cutaden, acum e mai ok am doar cateva