| IonutMarin a întrebat:

Salut ce pot sa iau sa am pofta de mâncare vitamine am incercat dar degaba?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Vitaminele NU fac pofta de mancare si NU ingrasa, doar intaresc sistemul imunitar.
Pofta de mancare vine mancand din vointa ta, impunandu-ti sa mananci 3 mese pe zi si sa cresti portia de mancare, la fiecare masa.

Eu cred ca tu ai putea avea paraziti intestinali (viermi intestinali) daca nu ai pofta de mancare, de aceea ti-as recomanda intai sa faci o deparazitare si dupa aceea sa te apuci serios de mancat. Sunt pastile la farmacie, speciale pentru paraziti intestinali, care le poti lua intr-o zi si repeta tratamentul dupa 14 zile, cand ies viermii din oua, ca sa omoare si noile larve.
Pe toata perioada tratamnetului de 3 saptamani, NU se mananca nimic dulce, nu bea nimic dulce, nu se bea lapte dulce si nu se mananca lactate (branza, iaurt, cascaval, etc).

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te simți deprimat în ultima vreme?

| Dyana891 a răspuns:

Uite pofta de mancare vine de la sine, am avut aceeasi problema. Poti incerca sa te hidratezi si sa fii activ ziua. Eu aveam aceeasi problema dar nu stiu daca era la fel, nu ieșeam deloc din casa.

| TimberWolf a răspuns:

Mergi la medic sa faci un set de analize, nu e normal sa nu ai pofta de mancare deloc.
Pofta de dulciuri ai?

| Terez a răspuns:

Multa miscare in aer liber.