| SkaterBaa a întrebat:

Salut
Ce proteine concentrate recomandati? de la ce firma?
Vreau sa fie de buna calitate, dar sa platesc produsul... nu firma.
Un prieten mi-a recomandat proteinele concentrate de pe www.redis.ro. dar am vazut pentru TPU pe multi spunand ca nu sunt ok.
Vreau sfaturi, pareri si recomandari (ce proteine sa iau)
Ofer funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

1. optimum nutrition -> whey gold
2. dymatize -> elite whey
3. muscletech -> nitro tech hardcore ( dar asta are si creatina )

Pe astea le-am folosit, mai sunt si altele bune.

Nu conteaza "ce spun multi", uita-te singur, produsele redis :

- au aspartam ca indulcitor care e toxic
- nu au enzime
- nu au glutamina

Poti sa incerci 6 luni redis si apoi 6 luni o firma de top ( gen optimum nutrition ) si vezi singur diferenta uriasa intre ele.

| SkaterBaa explică (pentru Cosmin86):

Imi poti da si o idee de unde le-as putea achizitiona?

| Cosmin86 a răspuns (pentru SkaterBaa):

Www.megaproteine.ro
www.sn-shop.ro
www.culturism-suplimente.ro

Sau dintr-un magazin fizic de suplimente ( doar ca in magazin aia mai adauga si adaosul lor comercial, cel mai ieftin le iei de pe net )

| SkaterBaa explică (pentru Cosmin86):

Ok. as vrea ca pana strang destui banii de proteine mai scumpe sa incerc ceva mai ieftin, gen ideal protein de la redis, crezi ca poate exista vreo problema daca trec de la proteinele de la redis la cele mentionate de tine mai sus?

| Cosmin86 a răspuns (pentru SkaterBaa):

Ideal protein :

1. are aspartam, care e nociv pentru organism
2. are proteine din soia ( 75 % ), care e cunoscuta ca nu e sanatoasa, are multi estrogeni
3. nu se dizolva bine
4. te strica la stomac

Decat sa cumperi mizeria aia, mai bine cumperi piept de pui de banii aia.

Daca vrei ieftin si cat de cat ok, orienteaza-te spre pronutrition ( macar nu baga aspartam in ele ), produse gen pro whey sau whey protein

4 răspunsuri: