| Floreenofficial a întrebat:

Ce sa fac in legatura cu diareea asta? Vreau sa ma duc la scoala de maine, dar ce trebuie sa fac ca sa imi treaca?
Iau augumentin din acela mare de 1000 de grame pentru o infectie si am luat si linex. poate sa fie de la augumentin? eu cred ca nu.probabil ca de la linex la care am renuntat.
Totusi am consultat si un farmacist care a spus ca nu este de la pastile problema ci din cauza alimentatiei incorecte.Mentionez ca dupa ce am luat pastilele nu am mancat...
Ce sa mananc si sa beau ca sa imi treaca? Imi e tare frica sa nu imi vina la scoala.Cat sa stau acasa? Cum imi dau seama daca imi trece? Mi-e frica sa nu se intample ceva penibil. sad
Multumesc anticipat pentru raspunsuri! :* big hug
Acord fundita si voturi pozitive!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AstralConfessor a răspuns:

Pentru inceput bea ceai de menta concentrat in care dizolvi o lingurita de bicarbonat, apoi inghite boabe de orez asa cum il iei din punga, cam o lingura de supa cu varf, in cateva ore nu mai ai nici o problema. Insanatosire grabnica!

| Floreenofficial explică (pentru AstralConfessor):

Multumesc mult! happy

| AstralConfessor a răspuns (pentru Floreenofficial):

Funda?

| Floreenofficial explică (pentru AstralConfessor):

Poftim funda. big grin

| AstralConfessor a răspuns (pentru AstralConfessor):

Multumesc, daca mai ai nevoie de ajutor te astept cu drag.

8 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Poate fi si de la Augmentin, este una din reactiile adverse ale acestuia.Mergi la medicul de familie.

| doctoressa a răspuns:

Diareea poate aparea dupa un tratament antibiotic, asa cum este Augmentinul. Ar fi bine sa bei ceai de menta si sa mananci mucilagiu de orez. In privinta medicamentelor antidiareice citeste aici http://www.i-medic.ro/......tru-diaree

| BGDs a răspuns:

Ia Furazolidon si Imodium. Ia la inceput cate 2 pastile din fiecare si apoi la 6 ore cate una pana iti trece

| ancuta_8646 a răspuns:

Ia pastile furazolidon sunt foarte bune si iti trece cam in 3 zile daca iei mereu desigur