| pisikutza20 a întrebat:

Salut, ce sa fac sa mi se indeseasca parul? e foarte rar dar inainte nu era asa, nuni cade dar nu inteleg dc este asa de putin, fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maseaza scalpul cu ulei de ricin si lasa-l sa actioneze 30minute-1 ora, dupa care spala-te pe cap cu sampon de doua ori si clateste bine.Va indesi parul si va grabi cresterea acestuia. Fa lucrul acesta o data sau de doua ori pe saptamana.

3 răspunsuri:
| Biencush a răspuns:

Un raspuns concret nu iti poate da decat un medic, in urma unor investigatii! Nu stiu din ce motiv ti s-a rarit parul, dar stiu ca isi poate reveni daca iti faci masaje la radacina parului cu ulei de ricin.Sincer,nu am incercat inca, dar m-am documentat ft mult, intrucat am aceeasi problema.Momentan folosesc tratamentul de la Vichy, dar nu vad inca imbunatatiri si am deja aproape 2 saptamani de cand il folosesc! Pe cale naturala e mai simplu si pierzi mai putini bani in caz de nereusita.Mai auzisem de fiole de Ginseng sau Placenta.Acestea doua se gasesc in farmacii naturiste!
Succes!

| barcelonamessi a răspuns:

Cumparati vichy de femei merge foarte bine!big grin

| ellazuza a răspuns:

Pai si parul meu e foarte indesat si am mult volum si eu il fac cu placa/pressa dupa fiecare baie si acum nu mai am mult volum si cred ca deaiaa daca folosesti placa de par eu as zice sa o lasi balta daca nu, att dupa ce faci baie nu pieptana parul doar dupa ce sa uscat si cu timpul o sa iti revina volumul la loc...Iti zic din propria experienta... Sper ca te-am ajutat big grin