Nu te poate obliga nimeni sa te vaccinezi daca tu si parintii tai nu doriti asta. E problema voastra. Nu veti primi nicio amenda. Trebuie sa remarc, insa, ca ce ne spui tu, anume ca un simplu vaccin te face cobaiul statului si ca astfel iei parte la procesul de depopulare a planetei este o prostie fenomenala. Sunt curios daca mergi sa te vaccinezi in caz ca te musca un caine sau in caz ca te intepi intr-un cui ruginit. Tot vaccin e, tot "partea a procesului de depopulare a planetei" e, nu? Se facea tevatura, galagie pentru nimic, si atunci cand aparusera vaccinurile alea pentru cancer de col uterin parca. Pe langa asta, vad ca sunt din ce in ce mai multe mame care nu-si vaccineaza copiii, lucru care mi se pare strigator la cer. Ai citit tu ceva pe net, informatii adevarate sau mai putin, conspiratii reale sau nu. E bine sa fii informat, insa e la fel de bine, totusi, sa selectezi informatia si sa nu crezi ca tot ce zboara se mananca. Banuiesc ca ai in jur de 14 ani. E pacat sa ai asemenea preocupari si o asemenea mentalitate de la varsta asta. Tin minte ca si eu eram prin 2010, tot pe la 14 ani, extrem de ingrijorat ca in 2012 voi asista la sfarsitul lumii. Citisem multe articole, urmarisem si cateva documentare si eram convins ca ceva grav se va intampla. Asta pana cand a aflat tatal meu de grijile mele si m-a linistit. Si se pare ca a avut dreptate. Ideea e ca, cu siguranta un sambure de adevar o fi si pe internet, insa de aici pana la a spune ca, facand un vaccin simplu si necesar, ajungem cobaii statului, parca e prea mult. Am auzit zeci de medici incurajand oamenii sa se vaccineze. Ce interes or avea ei? Cu asemenea gandiri, parerea mea e ca ne intoarcem in Evul Mediu.
Ce sa se intample... o sa te imbolnavesti probabil si ai sa stai prin spitale cu teoria conspiratiei in brate in timp ce restul celor vaccinati o sa iti vada linistiti de viata lor.
E ok sa nu te vaccinezi... si asa suntem prea multi pe Pamant, mentalitatea ta e cea mai buna metoda de depopulare
Imi pare rau sa-ti dau vestea proasta ca nici "babele de la piata" nu`ti vand produse naturale ci tot modificate genetic si tratate. In ziua de azi natural nu mai exista decat daca iti produci singur mancarea si detii semintele care se foloseau acum 15-20 ani, pentru ca la ora actuala tot ce inseamna seminte in comert sunt deja modificate inca de la plantare.
Vaccinul poate avea efecte adverse, iar instinctul de turma le agraveaza peste masura.Deci il poti face cu incredere ca nu vei murii.
Cat despre partea cu depopularea prin alimentatie, ai descoperit tu ceva, insa mai sunt multe