| m1ha100 a întrebat:

Salut

ce suplimente sunt bune la sala? iau l-carnitina cumparata de sala(am incredere in oamenii care mi au recomandat-o) si urmeaza sa mai iau si CLA(daca stiti vreun producator sau daca difera puteti sa mi recomandati) si as mai lua si creatina..pareri? exista vreo problema daca le iau pe poate? cla+carnitina am inteles ca se impaca perfect...si in proportie mare cred ca si creatina e buna.
de mentionat e ca fac asta sa scap de grasime si sa pun muschi(patratele.)...

peace!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| StanciuElenaAlina2000 a răspuns:

Crede-ma ca nu vei ajunge prea bine cu atatea suplimente ...Cunosc pe cineva care lua suplimente,si tragea de fiare in parc, in sala de sport deschisa, in aer liber. Ajunsese sa fie slabanog, intr-adevar cu muschi pe el, insa a ajuns sa aiba probleme cu inima.Muschii mai erau putin si explodau.A mers la doctor si l-a pus sa urmeze

| laur1976 a răspuns:

Poti incerca Somatodrol. Eu cu asta bag sala.

| laur1976 a răspuns:

Poti incerca si cu Probolan 50. Sunt niste suplimente care ajuta la cresterea cantitatii de testosteron din organism. Scaderea nivelului de testosteron din organism poate aduce prejudicii mari si iremediabile organismului nostru.