| candora a întrebat:

cei care cunosc va rog sa ma ajutati cu un sfat. de un an si jumatate tot incerc sa incep sa iau contraceptive, insa parca nici un tip nu este acceptat de organismul meu. p-u inceput va anunt ca nu le-am luat de capul meu, am facut numeroase consultatii. in august anul trecut am inceput primele, dar dupa o luna le-am intrerupt fiindca sinii mei ajunsera sa fie ca de piatra, nu puteam nici sa pun mina pe ei, nici sa merg nu puteam fara dureri.
a doua incercare a fost mai reusita, am luat timp de 3 luni un alt tip, insa medicul meu a decis sa le intrerup si sa fac pauza de o luna. mi-a recomandat alt preparat. acum il iau de 9 zile si iar a inceput durerea aceea ingrozitoare de sini, sunt tari, umflati.
s-a mai confruntat cineva cu asa ceva? va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sunt femei care nu tolereaza contraceptive si trebuie sa foloseasca alta metoda contraceptiva. NU insista aiurea. Trebuie sa termini actuala folie si gata, renunta definitiv la ele.