Si eu sunt in aceeasi situatie cu tine,am probleme mari cu concentrarea,memorarea, viteza de reactie, nu sufar de ADHD dar am depresie, anxietate, TOC.
Sa stii ca Neuro Optimizer nu are substante nocive in el, mie mi l-a recomandat un doctor si a zis ca e foarte bun pentru creier dar am aflat ca eu nu pot sa il iau fiindcs iau medicatie psihotropa cu antidepresive si nu se combina.Vezi poate tu poti sa il iei, intreaba-ti doctorul si daca ai voie ia-l ca e destul de bun.Altceva suplimente bune ar mai fi Fosfosercaps sau Acutil, Cerebro mindbalance
Multa sanatate iti doresc si nu iti pierde speranta, bucura-te de lucrurile care iti plac si nu renunta sa speri si sa incerci sa iti fie mai bine.
Nu prea cred ca ai Adhd. Pari mai de graba a fi depresiv la cat de neîncrezător si negativist esti. Mergi la un psihiatru, nu la un psiholog! Acesta te poate ajuta dându ti un tratament cu adevărat eficient si Nu, Nu sunt nocive.
Psihologul nu e medic ca sa te diagnosticheze cu ADHD, trebuie sa mergi la neurolog si sa urmezi tratament medicamentos + psihoterapie.
Esti bolnav?
Nu poti decat aa incerci mai tare.
Apropo cauta in viata sa faci ceea ce iti place astfel incat o faci nu din atentie cat din placere.