| CujbaCLD a întrebat:

Salut, chiar dacă a trecut ceva timp de atunci îmi tot aduc aminte și nu știu răspunsul, doar am câteva păreri. Acum 2 ani am căzut cu bicicleta destul de grav, m-am lovit la cap și îmi aduc aminte partea de înaintea căzăturii și partea de după iar apoi ca m-am trezit deodată in pat acasă și am mers pe picioarele mele pana acolo din ce am înțeles de la cei ce erau cu mine! Știe cineva ce s-a întâmplat? Cei care erau cu mine m-au ridicat de jos deoarece nu vorbeam nu spuneam nimic. Am fost inconștient?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Ciprian964335345 a răspuns:

Ceva asemanator mi s-a intamplat si mie. Jucam fotbal cu baietii in fata blocului si deodata o minge fix in cap.Cand m-am trezit dupa nu stiu cate ore eram la spital maicamea langa mine era disperata si am intrebat-o ce s-a intamplat.Mi-a spus ca m-au adus baietii inconstient si plin de sange noroc ca mi-a spus ea ce s-a intamplat.

| AnonymGirl2017 a răspuns:

Asta inseamna ca ai fost oarecum semi-inconstient. Corpul si Creierul au reactionat asa din instinct si din personalitate ca sa zic asa (*personalitate=ce-ai fi facut tu daca erai constient? Exact acelasi lucru probabil ) Nici eu nu ma prea pricep dar sper ca ti-am raspuns la intrebare. Funda?