| Corsi a întrebat:

Salut, chiar daca am doar 1.68 înălțime si 56-59kg, am burta umflata, dar doar in partea de mijloc sa spun asa in lateral e normal sper ca intelegeti ce vreau sa spun, am slăbit 7kg ar trebui sa mai slăbesc 2-3kg sau care e motivu pt care am abdomenul umflat mereu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Burta se umfla si ramana umflata in timpul digestiei, daca e de durata lunga sau se produc multe gaze.
Regula chinezeasca spune sa mesteci orice bucatura de 32 ori.
Tu de cate ori le mesteci?

| OnuOnulică a răspuns:

Trebuie să faci mai mult sport ca să-ți tonifiezi abdomenul.

| Mayhem666 a răspuns:

Poti sa fii balonat, sau nu, in orice caz, daca este doar grasime, o poti elimina prin sport, dar daca este alta problema, poti sa mergi la doctor, ca sa vezi, dar eu cred ca e de la lipsa de sport si mancarea prea multa, si eu am probleme cu lipsa de sport, dar eu nu sunt mancacios, deci nu am burta as putea spune ca sunt prea slab la 1, 75 m si 60-62 kg, in orice caz, si eu vreau sa mai slabesc.

| CrystyCRS a răspuns:

Du-te la doctor, el te va ajuta mai mult decat noi. Funda?