| victoria_8973 a întrebat:

Cind este mai bine de baut sucurile naturale? Inainte sau dupa masa? Are vreo importanta cind il bei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cretzufinish a răspuns:

Sucuri naturale facute prin stoarcerea acasa a fructului presupun ca te referi. Daca e asa, atunci este recomandat inainte de masa, deschide apetitul si e foarte sanatos. Dar clar NU in timpul mesei!

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai sanatos este sa reprezinte o gustare dintre mese (de exemplu gustarea de la ora 10. 00)

Abh
| Abh a răspuns:

Sucurile naturale se beau cu cel putin 1/2 de ora inainte de masa pentru a favoriza absorbtia vitaminelor. Daca le bei dupa mancare, se pierd o parte din vitamine si, in plus, fermenteaza in stomac, ingreunand digestia. La fel e si cu fructele, se mananca inainte de masa cu cel putin 1/2 de ora, sau la 2 ore dupa mancare.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Înainte de masă. Şi fructele e indicat să le mănânci tot înainte de masă pentru că după organismul nu îşi mai ia vitaminele din ele. Dacă bei atât în timpul mesei cât şi imediat după lichid îngreunezi digestia, diluezi sucul gastric iar mâncarea nu se digeră la fel de bine.

| AvalohAlyn a răspuns:

Eu stiam ca dupa masa, daca il bei inainte de masa e posibil sa nu mai ai pofta de mancare, sa-ti strici pofta.

| madalinutza a răspuns:

Te sfatuiesc sa nu bei lichide dupa masa, mai ales cand mananci mult. E mai bine sa il bei inainte de masa ca vei avea poftahappy:*

| miauu a răspuns:

Faza e ca e prea consistent si dupa sigur nu mai mananci...eu dupa beau

| Victoria a răspuns:

Nu este bine sa bei suc dupa masa. Cel putin asa stiam.

| Lora_6439 a răspuns:

Daca il storci si lasi in pahar isi pierde repede din calitati deoarece lumina ii mananca Vitamina C. Bea-l imediat dupa ce l-ai preparat, cu o ora inainte de masa sau cu jmatate de ora dupa. happy

| madalynaaa a răspuns:

Mama mea ii da lui fratmio inainte de masa mai ales dimineata ajuta la intarirea organismului (adica sa nu avem ameteli si chestii de astea)

| eounik a răspuns:

Sucurile naturale sunt bune tot timpulwinking Mai ales dimineata... Dar de preferinta e mai bine sa il bei cand ti`e sete.nu conteaza cand. Pentru ca tot acelasi efect il auwinking

Sper sa`mi urmezi sfatul!

Kissurri!:*:*:**

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imediat ce le-ai stors si inainte de masa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu beau uneori dimineata, la micul dejun, si un pahar de suc prospat facut.
Dar ideal e sa mananci fructele ca atare, nu transformate in suc.
Contin multe calorii, ai grija.

| ukume a răspuns:

Nu ti-a zis nimeni ca dupa masa cel putin o ora e bine sa nu consumi apa sau sucuri