Te poti da cu o crema, numita Fucidin are antibiotic si e ff buna se gaseste in farmacii, daca nu o gasesti te poti da cu o crema de galbenele, inainte sa aplici una dintre aceste creme ( sa nu le amesteci, daca le ai pe amandoua alege doar una, de preferabil fucidin daca o ai) te speli pe rana cu apa si sapun, apoi intinzi crema. daca nu dispare pana pe 28 cand ai u nunta, te poti imbraca cu o rochie lunga sau niste pantalonasi mai deosebiti( ca sa nu se vada ) sper ca te-am putut ajuta, fundita? daca nu iti trece pana la nunta, sa bandajezi rana si apoi sa te imbraci cum vrei u ( dar imbracamintea sa acopere bandajul )
Din pacate in asa scurt timp nimica nu face minuni asa repede.
este foarte bun pentru rani, julituri etc
crema de galbenele, cumparati de la farmacie o crema din acea mica e si foarte ieftina si pune pe julitura de mai multe ori pe zi.
ajuta sa se vindece mai repede.
U nu dai fundita? ti-am raspuns cum am stiut noi dar ne lasi cu ochii in soare? nu zic sa-mi dai mie, dar da la raspunsul care te-a ajutat sau ti s-a parut cel mai bun, daca nu dai, degeaba zici ca dai fundita.
Incearca sa te dai cu rivanol.
e foarte bun dar daca nu merge incarca spirtul de castane
Apa oxigenata, rivanol si niste gheata peste in rest las-o sa se vindece de la sine.
vanessavan întreabă:
Carmen133 întreabă: