| IrinaDelia a întrebat:

Salut, cine imi poate da rapid o solutie pentru julituri.Mai detaliat, am cazut de pe bicicleta si mi-am julit genunchiul si incheietura de la piciorul stang. Dar problema e ca duminica in 28 august trebuie sa merg la o nunta!
Va rog, ce pot face sa scap de aceea julitura.Credeti-ma,arata ingrozitor.Promit ca dau funda raspunsului ce reuseste sa ma scape de problema.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MatsuKeruGirl a răspuns:

Te poti da cu o crema, numita Fucidin are antibiotic si e ff buna se gaseste in farmacii, daca nu o gasesti te poti da cu o crema de galbenele, inainte sa aplici una dintre aceste creme ( sa nu le amesteci, daca le ai pe amandoua alege doar una, de preferabil fucidin daca o ai) te speli pe rana cu apa si sapun, apoi intinzi crema. daca nu dispare pana pe 28 cand ai u nunta, te poti imbraca cu o rochie lunga sau niste pantalonasi mai deosebiti( ca sa nu se vada ) sper ca te-am putut ajuta, fundita? daca nu iti trece pana la nunta, sa bandajezi rana si apoi sa te imbraci cum vrei u ( dar imbracamintea sa acopere bandajul )

6 răspunsuri:
| hiphopgirl a răspuns:

In primul rand puneti rivanol pe rana apoi crema de galbenele.

| MuñequitaLoka a răspuns:

Din pacate in asa scurt timp nimica nu face minuni asa repede.
este foarte bun pentru rani, julituri etc
crema de galbenele, cumparati de la farmacie o crema din acea mica e si foarte ieftina si pune pe julitura de mai multe ori pe zi.
ajuta sa se vindece mai repede.

| Samarra a răspuns:

Foloseste Baneocim pulbere sau unguent.

| MatsuKeruGirl a răspuns:

U nu dai fundita? ti-am raspuns cum am stiut noi dar ne lasi cu ochii in soare? nu zic sa-mi dai mie, dar da la raspunsul care te-a ajutat sau ti s-a parut cel mai bun, daca nu dai, degeaba zici ca dai fundita.

| Raluuuuu a răspuns:

Incearca sa te dai cu rivanol.
e foarte bun dar daca nu merge incarca spirtul de castane

| costi_8649 a răspuns:

Apa oxigenata, rivanol si niste gheata peste in rest las-o sa se vindece de la sine.