| Fiveboy5 a întrebat:

Cine poate sa imi spuna cum sa port o geanta pe umar daca am scolioza pe partea stangă? Va multumesc anticipat! Dau funda celui mai bun raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ilincaa31 a răspuns:

Bună! Scolioza este o afecțiune a coloanei vertebrale, care conta in faptul ca aceasta, se strâmba sub forma unui "S", si unul din solduri (la tine, stângul) iese in afara. Sfatul meu este sa te ferești cât poți de genți, si sa optezi pentru ghiozdane, pentru ca e mult mai sigur. Dar dacă tot ai întrebat, te sfătuiesc sa nu porți geanta pe un singur umăr, pentru că ți se va agrava problema. Cea mai sigura metoda e de a pune poșeta peste cap, cu curelușa pe umărul stâng, iar greutatea sa cada pe umărul drept! Sa stii ca si eu am scolioza, dar merg la kinetoterapie, iar situația este mai okey. Multă sănătate! Sper ca te-am ajutat

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai scolioza nu porti geanta pe nici un umar, o porti in spate!

| dragosbogdan001 a răspuns:

Ceea ce nu inteleg eu este cum ai tu "scolioza pe partea stanga" cand eu stiu ca scolioza este o problema cu coloana vertebrala. laughing