| anonima_2511 a întrebat:

cine stie ce e mai bine pentru hemoroizi (aparuti si din timpul perioadei de sarcina si dinainte)? o operatie sau tratamente(naturiste, antibiotice)cu ce trec sigur? cum e operatia? dureroasa? dureaza refecerea mult? rog seriozitate

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| upgrade a răspuns:

Banuiesc ca dureaza cateva luni.mananca multe ciorbe, bea multe lichide iar cand te deranjeaza foloseste alifia Hemorzon.happy

| colnago a răspuns:

Pentru hemoroizi sotia mea foloseste cu succes tratamentul naturist cu bautura bioactiva Tahitian Noni.

| breed a răspuns:

Daca vrei seriozitate consulta medicul de familie

| anonima_2511 explică:

"breed" pai de aceea am scris seriozitate, sa nu-mi dati raspunsuri de astea... poate cineva de aici stie cum e, a trecut prin asa ceva.doctoru incearca prin tratamente. altu prin operatie, numai sa se scape odata de tine, si sa-ti ia bani...