| anonima_2511 a întrebat:

Salut.cine stie daca e bun sapunul cu sulf pentru cosuri?
i la prescris un doctor unei cunostine.am inceput sal folosecs si eu.usca tenul.si cosurile rapid... dar nu stiu daca e bun la ten?!?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| yoysh a răspuns:

Eu mi-am cumparat o crema cu sulf de la farmacia naturista si are in componenta si ulei de salvia si acid salicilic. Este foarte buna, o folosesc de ceva timp, ti-as recomanda mai degraba o crema deoarece sapunul usuca prea rau tenul.Bafta

| yoysh a răspuns:

Eu am luat o crema cu sulf de la farmacia naturista si sunt foarte multumita. Are in componenta sa si ulei de salvie si acid salicilic. Cred ca sapunul usuca prea rau tenul.Bafta

| Ingerasull99 a răspuns:

Este destul de bun, l-am probat eu o perioada de timp! ti-l recomand daca ai probleme cu cosuri, etc.

| PeAcE a răspuns:

Sapunul de sulf este foarte bun pentru un ten acneic! Folosestel cat mai des!

PS:nu te spala cu sapun obisnuit daca ai tenul acneic, nu face deloc bine!

| prafdestelutze a răspuns:

E foarte bunwinking

| gingalatera a răspuns:

Pentru cosuri iti recomand o crema f buna. Contine aloe vera, propolis si musetel. Despre ea poti citi aici:
http://ealoe.blogspot.com/2010/05/aloe-propolis-creme.html