| Andrei200300 a întrebat:

Salut,cineva care are lipsa de vitamina D? Poți avea dureri de spate, de cap și reparație grea din cauza lipsei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da.

| Andrei200300 explică (pentru sadrian46):

Și este normal sa respir greu și să mă doară spatele? și mă tem și mă panichez sa nu pățesc ceva

| sadrian46 a răspuns (pentru Andrei200300):

Pot fi și alte cauze pentru simptomele tale.

| Mosotti a răspuns:

Eu am avut lipsa de vitamina D in noiembrie, nu am avut nici un simptom, m-a pus medica de fem sa iau Detrical de 2000 6 luni, si apoi sa fac iar analizele, cate unul pe zi.
Deci la 1 iunie imi fac iar analizele sa vedem.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ieși zilnic când e soare și rezolvi problema

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia suplimente si mai iesi la soare

| Javva a răspuns:

Fara vitamina D, practic ajungi un zombie, n-o sa mai ai aceeasi piele, o sa te doara oasele, ochii, o sa-ti cada dintii, o sa-ti slabesti imunitatea si o sa ajungi leguma dintr-o raceala, a da, si o sa obosesti repede. De cand am avut covid mi-a prescris doctor Detrical, de cand iau Detrical nu mai am nici pe naiba, s-au rezolvat problemele de dinainte ca sa zic asa

Întrebări similare