| Alcapone234 a întrebat:

Salut,creatina monohidrata accelerează căderea părului prin creșterea dht in cazul in care ești predispus să chelești?
La început nu am vrut sa cred asta, dar de când folosesc creatina (2 săptămâni) am observat o cădere exagerată de par, numai dacă bag mana in par și-l scutur puțin cad în jur de vreo 50 fire...
Țin să menționez că am mai utilizat creatina in urma cu 6 luni timp de 3 luni, dar nu am avut această cădere exagerată

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, este posibil ca la tine sa aiba acest efect secundar si sa produca caderea parului.
Creatina este produsa natural de corpul uman care este sanatos, luarea dupa ureche sau in exces a creatinei poate sa-ti faca numai rau, inclusiv caderea parului... opreste-o daca tu ai constat deja aceste efecte secundare pe pielea ta.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu are legătură.

| Alcapone234 explică (pentru sadrian46):

Un studiu a demonstrat asta...

| sadrian46 a răspuns (pentru Alcapone234):

Care, unde, cine?