| Raulisky20 a întrebat:

Salut, cred ca am o săptămâna sau mai bine de când ma simt in fiecare zi obosit, noaptea nu dorm bine, ma trezesc de multe ori, cel mai bine dorm de la 4- dimineața pana la 7 fără întrerupere și de când mi s-a schimbat programul la munca ma trezesc la 5:30 dimineața și sunt leguma.
Azi aveam amețeli, simteam ca o sa cad jos, îmi era rău, am avut și un atac mic de panica. Am fost la medic dar mi-a zis sa revin marti, deci in concluzie simptomele pe care le am aproape zilnic sunt:
-Oboseala
-Epuizare
Somn cateva ore pe noapte am luat si optisomn, happy sleep si degeaba nu da nici un rezultat, o avea legătura cu concorul de 5mg pe care îl iau?
(Nu beau cafea, energizante, țigări, etc)
APP am 23 ani?
A mai trecut cineva prin așa ceva și dacă da, cum ati rezolvat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bogatu_Valentin_1968 a răspuns:

La 23 de ani te sperii repede (stiu ca este mult de munca). Nu mai lua medicamente, bea un pahar de lapte seara si in timpul noptii deschide geamul in camera in care dormi pentru ca este vara si este foarte cald in timpul zilei.

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Fiind adult ai nevoie de macar 7 ore de somn.Si trebuie sa eviti lumina albastra a ecranelor cu o ora inainte de culcare.
Asadar, incearca sa te culci la 10.Presimt ca te pui in pat mult mai tarziu.

Ti-ar prinde bine o iesire in natura, cu cortul, fara tehnologie, pentru a ti se regla ritmul circadian.

De citit https://www.medicover.ro/......1141,n,288

| niiiiy a răspuns:

Salut! Îmi pare rău pentru simptomele tale. E posibil ca medicamentul Concor 5mg să aibă un impact asupra somnului și să cauzeze oboseală. Încearcă să discuți cu medicul tău cât mai curând posibil pentru soluții. Poate fi de ajutor să îți stabilești o rutină de somn și să eviți ecranele înainte de culcare. Sper să găsești o soluție cât mai repede! Ai grijă!

| Crackman a răspuns:

Just work twice as much and the you will sleep like a baby

| Smmo a răspuns:

Incearca sa iei niste calciu lactic sau calciu cu Vitamina D, consuma lapte sau lapte vegetal (mie imi ajuta Alpro cu soia), plimba-te cand e mai racoare, ca si asta ajuta la somn. E posibil sa nu faci fata sa te scoli atat de devreme pe termen lung, incearca sa-ti gasesti un serviciu cu program potrivit nevoilor tale.
Am luat Concor un timp, nu are nicio treaba cu somnul, este un medicament bun.
Eu dorm mult si este una dintre putinele necesitati pe care le am si la care nu fac rabat. Cum am facut fata la sculatul de dimineata... nu am facut, am evaluat situatia si avand in vedere multiplele minusuri ale jobului, am ales altul. A trecut de mult vremea cand puneam nevoile angajatorului pe primul loc, cam de cand m-am prins ca nu il intereseaza binele angajatilor si clientilor, ci profitul si sa-si pastreze scaunul.
Te-ar putea ajuta si astea sa te simti mai bine:
https://freseniuskabi-magazin.ro/......45983.html