| PuntIle a întrebat:

Salut, cred ca am pielea sensibila sau ceva dar am mers acum 2-3 zile printr-un parc fix in soare undeva la 11 pana la 1. Sunt ars pe gat ca un colier cam asa, pielea se decojeste oricum? Ca am o crema cu care ma dau de obicei si trece repede dar ma decojesc si nu prea vreau din nou...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Bota_Valentin_1991 a răspuns:

Cel ma bine ar fi sa consulti un medic dermatolog, el iti poate da un diagonstic corect in legatura cu problema ta, daca vrei sa cauti pe net ai grija ca se dramatizeaza la greu si de la simpla problema astia iti spun ca ai cancer sau numai ai mult de trait laughing.

| WaterDrop a răspuns:

Da, se va intampla asta.Foloseste o crema inainte ca sa eviti arsurile totusi.

| Adry05 a răspuns:

Incearca sa te dai cu iaurt sau cu crema de dupa plaja.

| AntoniSoulesOne a răspuns:

Ai pielea albă?

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci ca sa impiedici decojirea. Continua sa te dai cu crema in continuare, pe care sa o reaplici de cateva ori pe zi.

Daca stii ca ai pielea sensibila, pe viitor, pentru a evita problema, foloseste o crema cu protectie solara cand stii ca vei sta mai mult afara.