| Începătorul988 a întrebat:

Credeti ca este normal sa am 1cosmar de doua ori? Eu nu prea visez in general...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ionut58282856 a răspuns:

Toti visam, noi uitam aproximativ 99% din vise permanent. Chiar mai mult. Tu daca dormi o ora si 30 de minute visezi o data dar nu mai ti minte. In general un om care doarme normal are cam 4-7 vise pe noapte si stai linistit. E un cosmar, eu visam ca ma alearga duffy duck sa ma omoare ca nu ii stiam ziua de nastere si s-a repetat de 4-5 ori. happy asta se intampla in subconstientul meu. Si nu se stie deloc de ce visam, sunt doar teorii despre vis ca reprezinta ceva etc. Am avut cosmaruri de cand ma stiu si chiar imi place adrenalina aia si uneori sunt chiar amuzante visele.

3 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Da. Se intampla, n ai ce face

| Mircea08 a răspuns:

Dupa parerea mea, nu este normal sa ai cosmaruri. Visele sunt o oglinda a gandurilor pe care le-ai avut peste zi sau cu mai mult timp in urma, iar in mod normal un om nu ar trebui sa aiba ganduri de razbunare, de ura, de frica, in general negative

| dnzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Am patit sa visez acelasi cosmar timp de doua saptamani si, odata ce cosmarul a devenit lucid si am putut sa il controlez a disparut.Deci da, este posibil, nu exista nicio regula care sa spuna cum sa visam.