| Anonimul3315 a întrebat:

Credeti cumva ca as putea fi somnambul? Ca am 2 cazuri pana acum. 1 data mama mea a zis ca a intrat in camera la mine si eu m-am ridicat singur din pat, m-am dus la baie si m-am culcat la loc fara sa zic nimic sau sa ma uit la ea. Si in alta zi m-am culcat cu o pijama cu nasturi care erau incheiati si m-am trezit pe partea cealalta a patului ( cu picioarele pe perna) si descheiat. E ceva legat de somnambulism?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| xJuliusx a răspuns:

Nu esti somnambul, stai linistit. Cred ca esti stresat si putin obosit. At trebui sa-ti faci un program de somn regulat (te culci in fiecare seara la aceeasi ora) si sa dormi cel putin 8-9 ore. Ar fi bine sa te culci seara inainte de ora 22 chiar la 21. Dupa o perioada cu un astfel de program se va schimba totul.

| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Faza cu baia si mie imi e asa.Nu nu esti somnambullaughing.La mine e ca ma trezesc pe la vreo 3 noaptea merg la baie si ma pun in pat si nu imi mai aduc aminte ca am fost la baie pentru ca a fost prea dimineatalaughing.Pa, pa

| facepalmlol a răspuns:

Poate te duci la baie, si de somn nu mai zici nimic si te pui in pat.Si apropo:maica-ta sta paznic? Atunci, cum de stie si cand mergi la baie?
Legat de al 2-lea caz: e posibil sa-ti fi fost cald peste noapte si sa te fi foit, iar dimineata nu-ti dai seama.
Mie mi se intampla sa ma trezesc vara infasurata toata in cearsaf drept in mijlocul patului cu pernele atarnand peste tot.
Nu cred ca esti somnambul, dar ai putea sa-ti pui o camera sa te filmeze pe parcursul noptii sau sa-ti legi o ata astfel incat sa te impiedici cand iesi pe usa si sa te trezesti.

| Anonimul3315 explică (pentru facepalmlol):

Pai in al doilea caz. Nu mama m-a trezit. Ea era in tura de noapte adica pleaca la servici la 9 seara si vine la 4 dimineata. A intrat in camera si a vrut sa vada daca dorm si atunci m-am ridicat din pat.

| Lefter_Adrian_1998 a răspuns:

Deci, daca va zic eu cv, va cacati pe voi de ras laughing))) happy
Fara jigniri.Intr-o noapte m-am trezit, m-am dat jos din pat, si ce facem, incepeam sa zic ceva de o cutie cu cv, happy si-l trageam de degete pe tata laughing)))))

| Gajeeel a răspuns:

Da si pratimi-o face la falrolling on the floor