| Hokaghe a întrebat:

Salut happy cu 4 zile in urma a inceput sa ma doara o masea ingrozitor(nu mai am maseaua intreaga, s-a rupt si mai ramas radacina ) a 2-a zi s-a umflat putin si durea tot mai tare, a 3-a zi s-a mai umflat si tot asa, am fost la farmacie si mi-a dat augmentin pentru 3 zile, pentru a scapa de durere iau aulin si ma calmeaza in 3-5 minute nu mai simt durerea. dar asta doar pentru maxim 7-8 ore, nu stiu ce sa mai fac crying. Am mai avut probleme de genu dar in maxim 3 zile imi trecea. Ceva sfaturi? va rog sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| kiki a răspuns:

Ai facut un abces dentar.ai puroi la radacina. Augmentin este foarte bun si ai facut bine. dar trebuie sa mergi la stomatolog.primul lucru care te va pune sa faci va fi un film dentar. apoi iti va deschide canalele pentru a drena acel puroi. apoi tratament pe radacina dupa care scoaterea nervului si reconstituirea maselutei sau plombarea acesteia.sau daca nu iti va scoate nervul iti va pune un alt tip de tratament pentru omorarea nervului cu care vei sta o saptamana si iti va inchide canalul cu Citodur, dar va fi o chestie provozorie pana moare nervul.Inaite de toate insa va trebui sa se dreneze tot puroiul.nu sta asa.mergi la medic.sa ai puroi in sange nu este tocmai bine, deoarece acesta se duce prin tot fluxul sangvinic si poate ajunge unde nu trebuie imbolnavind alte organe, unele chiar importante.sanatate.p-s-pentru durere e foarte bun ketonal.si acum, cat timp ai aceasta infectie si puroi, iti este interzisa consumarea oricarui tip de produse lactate!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la dentist si scoateti radacina!sad

| ROCKERforever14 a răspuns:

Uite aici du-te la medic dentar se poate agrava o masea rupta nu e o gluma am avut si eu si mi-a scos-o imediat multa sanatate sper sa te faci bine

| Llillium a răspuns:

Du-te la stomatolog! Problema se poate agrava daca nu iei masuri!

| Hokaghe explică:

Ms pentru sfaturi, vad ca tot nu scap de dentist, maine imi iau inima in dinti si ma duc, ca mai bine o durere de 5 minute decat 4-5 zile waiting