| Alex_2376 a întrebat:

Salut, cu cativa ani in urma am fost muscat de o capusa si nu mai am par in acel loc (cam 0, 5 cm patrati aproape de varful capului) ce sa fac sa imi creasca parul din nou?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 000Diddy000 a răspuns:

Http://www.sfatulmedicului.ro/......apuse_1266 incearca aici sau Scalpul se maseaza cu ulei de masline sau cu ulei de ricin. Masajul se face cu 1-2 ore inainte de spalare si se acopera cu un prosop. Se spala cu sampon si se clateste cu apa calda in care s-au adaugat doua linguri cu zeama de lamaie sau otet. Tratamentul se repeta timp de doua saptamani. sau sucul de nasturel poate fi utilizat contra caderii parului, facandu-se frictiuni ale pielii capului. sau Se maseaza scalpul cu alifie de propolis, zilnic, timp de 4-5 luni. etc... le gasesti aici http://retete-culinare-diverse.ro/v1/plugins/forum/forum_viewtopic.php? 271 sper ca te-am ajutat

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca cu ulei de ricin.