Nu poti sa zici ca te si afecteaza dar dupa ce incerci una doua trei tigari este posibil sa nu te mai opresti depinde de organism
O tigara iti scurteaza viata cu 7-15 minute. Afecteaza mai multe sisteme si practic tot organismul. Nu iti recomand sa fumezi.
Nu te afecteaza, insa aici intervine caracterul. Daca stii ca devii dependent usor de orice atunci nu incerca. Daca stii ca ai control de sine, si in nici un caz n-o sa devii dependent incearca ca n-are nimic. E totul ok, una nu-ti face nimic, mai ales ca prima n-o s-o poti fuma cum trebuie ca habar nu-i cum se fumeaza o tigara.
Pacat nu isi face dar isi strica viata sa-i spunem asa.asa am inceput si eu, una doua...noroc ca pana la 18 ani nu m-a atras.si atunci dintr-o prostie.
Una nu cred că te afectează. Dacă încerci, încearcă doar una, nu mai multe, pentru că te va face dependent și nu mai scapi de această dependență.
Eu zic sa nu incerci nici macar una.Pentru ca este posibil sa incerci una,doua,trei, iar apoi sa devii dependent de aceste lucruri. Fumatul provoaca, la nivelul plamanilor, schimbari extrem de severe, acesta afecteaza capacitatea pulmonara si provoaca boli grave, chiar letale, precum cancerul pulmonar cu o mortalitate ridicata.
vlad7999 întreabă: