| R3llu a întrebat:

Salut, cu ceva timp in urma mi-a apurut pe brate nu prea vizibile vergeturi pe parcusul timpului "ele " vergeturile au evoluat si sau extins pe brate in jos pana la incheietura, coapse plus picioare si fese! vergeturile sunt foarte adanci si rosii!, am practicat ca sport culturism (nu de perfomanta ) de la o varstra frageda am intrerupt acest sport, iar acum lucru in constructii depun efort fizic plus ca consum proteine daca puteti sa-mi spuneti va rog un tratament sau stoparea lor... si cauza lor! va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am inteles ca Bio oil ar fi bun, insa nu am folosit.Am zis ca imi iau si eu pentru o pata de soare aparuta pe piept.Nu-i scump, merita sa incerci!