Apa de gura se foloseste de obicei dimineata si seara sau oricand dupa periajul dintilor. Iei o gura si te clatesti aproximativ 30 de secunde, dupa care te poti clati cu apa. E simplu de procedat
Este recomandat seara inainte de culcare dupa ce te speli pe dinti. Daca este apa de gura prea concentrata, poti sa o pui intr-o cana mica si sa adaugi apa. O iei in gura (stiu cum suna, dar nu stiu cum sa zic altfel acum ) si stai cu ea vreo 30 de secunde si o scuipi si aia e. E alcool practic mai mult pentru dezinfectare.
E destul de recomandat mai ales daca ai rosu in gat sau o buba pe acolo.
Oricum nu iti albeste dintii sau sa tii curete sau chestii de genul. Unele iti mai dau si un miros placut pentru o respiratie ok, gen daca ai mancat usturoi sau chestii de genul.
O folosesti cand simti nevoie, te clatesti 3-4 secunde si pe urma scuipi, chiar nu e o fizica nucleara
Hmm oare de ce întrebarea îmi dă un sentiment ciudat când îi văd existența în "Drgoste și Sex"?
Prietenul meu mi-a spus ca daca folosesc apa de gura inainte ii scade excitatia datorita racorii pe care o simte. Dupa nu vreau eu sa o folosec deoarece imi place sa raman in gura cu gustul lui si al delicioasei sale seve.
Frumos, dar cand din gura ta pute a **** e foarte romantic
Mie imi place gustul si mirosul de asa ceva.
Apa de gura poate fi folosita oricand, dar atentie, nu inlocuieste periatul
De obicei scrie pe eticheta cat trebuie sa o tii in gura sa te clatesti cu ea, depinde de firma. De obicei sunt aproximativ 30 de secunde
Apa de gura se foloseste o data pe zi dupa periajul dintilor. Iei o gura de apa, si iti clatesti gura timp de cateva secunde, (4-5 secunde). Apa de gura se poate folosi oricand, dimineata, la amiaza sau seara. Pa rerea mea este sa te speli de 2 ori pe dinti, dimineata si seara, iar seara sa te clatesti cu apa de gura pentru ca seara, in timpul somnului se acumuleaza cele mai multe carii. Sper ca ti-am fost de ajutor!