| Kedoaka79 a întrebat:

Salut, cum imi pot albii dintii acasa. Am auzit ca daca ii albesc la dentist ca li se ia smaltul si se fac urati pe viitor. Stie cineva cum sa ii albesc acasa? Un leac mai bun daca se poate, fara bicarbonat sau sare ca am incercat si nu are nici un efect.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GeorgianaDiaconu a răspuns:

Eu folosesc super cunoscutii plasturi pentru dinti 3D white, un plic iti ajunge pentru 7 zile, insa sunt scumpi (cam 90 de lei plicul insa merita) dupa aceea folosesc o pasta de dinti neagra ( costa 12-13 lei) iar daca nu vrei sa iti irosesti timpul ca sa o cauti, ti o poti face acasa cautand pe net diverse retete! Daca nu e ok pentru tine asa, cu amidon!

1 răspuns:
| 94Lucifer94 a răspuns:

Da se poate, încearcă să faci o pastă dintr-un pliculeț de bicarbonat și zeama unei lămâi. Trebuie să iasă ca o pastă pe care o ții pe dinți cam 10-15 minute după care te speli și or să fie mult mai albi. Totuși să nu faci asta prea des.