| ImMrRobAlex a întrebat:

Salut
Cum pot sa îmi albesc pielea? Tenul, mâinile...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate, albirea pileii nu este posibila dupa cum ai spala o rufa, este vorba de pigmentul tau natural, mostenit de la parinti, care nu poate fii schimbat, decat modificand ADN-ul.
Modificarea si alterarea ADN-ului uman, este inca in stadiu de experiment si inca nu s-a pus in practica pe oameni.

| ImMrRobAlex explică (pentru Violleta2022):

Faza e că pe mine mă ars soarele pe față, gât și puțin de la genunchi in jos, și nu e fain. E urat. Dacă imi iau un maieu zici că sunt pictata. Și părinții mei sunt "albi" laughing ei s-au ascuns de soare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut,
de ce ai face asa ceva?
Nu lasa comentariile urate ale unora sa te afecteze, in felul acesta iti faci inima rea si o sa vezi ca n-o sa te ajute in viata.
Fi tare, fi barbat, vino-ti in fire. Ce conteaza ce spune altul/a despre tine?
Bafta!

| Ivy86 a răspuns:

Cand toată lumea se radiază la solar, se prăjesc stand ore la soare tu vrei sa fii mai alb☺️
Accepta asa cum ești, nimeni nu te judeca după culoarea pielii, iar cei care te judeca nu iti merita atenția.
Dar dacă chiar nu vrei sa te prindă soarele mai tare atunci folosește crema cu factor de protecție ridicata +30, +50.
Gândește-te ca sunt băieți ca tine, palizi, albi ca varul și ar vrea sa aiba tenul tău.
Sănătate și alegeri inspirate.

| SyraMadeily a răspuns:

Operatii estetice. Sau faina.

| ImMrRobAlex explică (pentru SyraMadeily):

Faină? happy

| SyraMadeily a răspuns (pentru ImMrRobAlex):

Făină-pentru ca nu stiam daca vrei sa fii alb pentru ca nu iti place bronzul, sau pentru ca iei parte la o sceneta/piesa de teatru si joci rolul unui personaj palidlaughing

| elia01 a răspuns:

Hmm...Cu lămâie sau iti iei gel de duș pentru exfolierea pielii (are mici granule), si nu mai sta la soare. happy

| ImMrRobAlex explică (pentru elia01):

Gelul de duș ce efect are?

| elia01 a răspuns (pentru ImMrRobAlex):

Iti mai deschide putin culoarea. Dar nu tii se deschide dintr.o singura incercare. Tre sa faci asta la fiecare duș

Întrebări similare