| Safire17 a întrebat:

Cum pot sa ma ingras putin? Am 10 ani, 1.52 inaltime si 32 kg si nu stiu ce sa fac

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Joker a răspuns:

Uite incearca aceasta reteta:*

Ai nevoie de : 100 g de nuca macinata 100 g de branza ( cas de vaca ) 100 g de miere de albina ( preferabil de casa ) 10 coji de oua ( de casa ) macinate in masina de zahar praf Pui cojile macinate intr-un vas, adaugi branza, nuca si apoi mierea le amesteci si le pui intr-un borcan si il depozitezi in frigider, in fiecare dimineata cand te trezesti inainte de micul dejun mancati cate o lingurita dupa 30-40 de min mananci mancare (orice), menti aceasta cura timp de 2 luni maxim apoi te opresti timp de o luna

o sa vezi cu este ff buna

t pup

funda t rog

7 răspunsuri:
| GiveMeYourPussy a răspuns:

La 10 ani 1.52? woow te vei face mare :pe kg sunt bune pentru varsta ta.ce te face sa arati slab e doar inaltimea...te vei ingrasa cu timul esti in cresterewinking

| AverageIAlex a răspuns:

Iti zic eu ce sa faci. Sa te bucuri de copilarie, nu de prostii d-astea. Mananca acolo ca sa ai de unde sa cresti si stai linistit/a ca astea nu-s probleme care sa te preocupe.

| Andre2012 a răspuns:

Bagi in tine pana pleznesti...du-te la Mc la pizza (dar manaca si salate) mananca mai putin la o masa si mai deswinking

| alexralu34 a răspuns:

Pai poti manca carne,lucruri prajite(gen cartofi), poti manca mancare ceva mai grasa sau bogata in grasimi, paine, si daca vrei sneksuri, chiar daca nu sunt prea sanatoase, cu variantele astea te ingrasi cel mai repede sau incearca sa mananci mai mult.

| YangYin a răspuns:

Incearca sa mananci mai mult, dar ai grija ca dupa ce te ingrasi(sa nu te ingrasi prea mult). S-ar putea ca la un momendat organismul tau sa se fi obisnuit cu prea multa mancare, pentr ca dupa aia o sa te ingrasi mai mult decat e nevoie si nu stiu daca ti-ar conveni asta

| TJohannaB a răspuns:

NU incerca. Si eu am zece ani. Si eu am vrut sa ma ingras si prin gluma am ajuns la 39 de kilograme.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.

Ești în perioada de creștere și trebuie să ai o alimentație cât mai diversificată, nu regim.
Practică și un sport.
Pa, pa.